Gevoel of huid in brand staat

Discussie in 'Huidaandoeningen' gestart door QMeister, 30 jun 2016.

Tags:
 1. QMeister

  QMeister New Member

  Hallo, hopelijk kan er een expert mij helpen want ik heb een probleem waar ik erg veel last van heb. De laatste week heb ik heel erg het gevoel of mijn huid in brand staat. Het ergste is het als ik op bed lig. Het brandt dan echt en ik weet mij soms geen raad mee. Ik ga er dan maar uit en na een tijdje gaat het wel weer. Soms hou ik ook even de douchekop met koud water er tegenaan om zo van het gevoel af te komen. Weet iemand wat dit kan zijn en waar ik met mijn klachten terecht kan?
   
 2. Medicus

  Medicus Member

  Hallo en welkom. Als ik dit zo hoor dan zou het best eens kunnen zijn dat je een aandoening zoals atrose hebt. Dit kan een branderig gevoel veroorzaken. Ook kan het zijn dat je neuropathie hebt. Toch kan alleen een arts goed beoordelen waar je last van hebt en als je het brandende gevoel langer houdt dan wil ik je aanraden een bezoek aan je huisarts te brengen. Deze kan dan beoordelen of artrose en/of neuropathie is. Mocht dit zo zijn dan zal je worden doorverwezen naar een gespecialiseerde arts.
   
 3. QMeister

  QMeister New Member

  Ik heb eens meer gelezen over artrose en de klachten die komen aardig overeen met wat ik heb. Vanmorgen heb ik de huisarts dan ook gebeld voor een afspraak. Als je deze dingen leest dan word je er ook niet geruster op en dan wil je gewoon zekerheid. Ik hoop dan ook dat er snel duidelijkheid is over mijn klachten. Ik weet in ieder geval meer nu, dank daarvoor.
   

Deel Deze Pagina