Gevoelloosheid spieren

Discussie in 'Spier- en gewrichtsklachten' gestart door Bryan01, 28 apr 2016.

 1. Bryan01

  Bryan01 New Member

  Hallo, ik heb soms dat mijn spieren gevoelloos zijn. Het lijkt net of ik ze dan niet voel en het lijkt alsof ik ze ook niet kan gebruiken. Toch lukt mij dit wel als ik mij er echt toe zet. Het gevoel verdwijnt dan ook weer snel na een paar minuten. Zijn er leden die hier ervaring mee hebben en die weten waar dit aan kan liggen?
   
 2. Telg118

  Telg118 Member

  Er lopen naast veel spieren ook veel zenuwen door je lichaam. Het zou kunnen zijn dat je die voelt. Wanneer je erg moe bent dan kunnen je zenuwen opspelen. Misschien zijn er mensen met meer kennis van zaken hier want ik ken het gevoel niet dat je de spieren helemaal niet meer voelt.
   
 3. Zoals ik het lees kan ik je ook niet echt een goede oplossing bieden. Mocht je er meer last van krijgen of het toch niet vertrouwen dan kan het goed zijn er een dokter naar te laten kijken. Je kunt dan ook precies aangeven om welke gedeelten op je lichaam het gaat zodat die op de plek een paar testen kan doen. Je kunt dan zien of de gevoelloosheid er nog is of dat je alles goed voelt.
   
 4. Bryan01

  Bryan01 New Member

  Ik weet het zelf ook niet echt duidelijker te omschrijven. Echt veel zorgen maak ik mij niet maar ik misschien is het wel beter er toch eens een dokter naar te laten kijken. Bedankt.
   

Deel Deze Pagina