Mijn spieren doen altijd pijn

Discussie in 'Spier- en gewrichtsklachten' gestart door Tanjahartje, 3 mei 2016.

 1. Tanjahartje

  Tanjahartje New Member

  Ik heb spieren die altijd pijn doen. Vooral als ik 's morgens wakker wordt dan heb ik hier last van. Ik kan dan nauwelijks lopen en ik heb echt het gevoel dat ik op gang moet komen. Het is iets waar ik me zorgen over maak. Ik sport niet veel maar heb ook geen overgewicht. Het doet soms zoveel pijn dat ik bijna niet op kan staan. Ik hoorde iemand ook zeggen dat dit met stress te maken zou kunnen hebben. Is dit waar?
   
 2. Medicus

  Medicus Member

  Dag Tanja, het klinkt vervelend en het kan inderdaad met stress te maken hebben. Toch wil dit niet meteen zeggen dat dit ook het geval is. Heb je al geprobeerd om meer te bewegen. Misschien kun je dagelijks een stuk wandelen en zien of het dan beter wordt. Wandelen helpt niet alleen om beter in conditie te komen maar het helpt ook tegen stress. Het kan goed zijn dat de spierpijn dan al minder wordt. Is dit niet het geval dan weet je dat je samen met je huisarts de oorzaak ergens anders moet zoeken.
   
 3. Tanjahartje

  Tanjahartje New Member

  Bedankt voor het antwoord. Ik ben vandaag bij de huisarts geweest en ze heeft mij een zalfje gegeven. Ik heb inderdaad ook veel stress en daar ga ik nu ook wat aan proberen te doen. Ik hoop dat de spierpijn nu snel minder wordt ...
   

Deel Deze Pagina