Ontzettend bang voor hiv en hepatitis b

Discussie in 'SOA's' gestart door Bangevrouw, 3 okt 2016.

 1. Bangevrouw

  Bangevrouw New Member

  Beste,

  Ik heb al meerdere dingen gelezen hier op het forum en overal op internet, maar ik word er niet minder onzeker en bang.

  Half juli ben ik er achter gekomen dat mijn man vreemd ging. Ik ben toen een soa test gegaan doen en daar kwam gonnoroe uit.

  De laatste keer dat ik sex heb gehad met mijn man was 28 juni. Het was dus nog te vroeg voor een bloed test.

  Op 19 augustus 7 weken en 3 dagen na het laatste sexuele contact heb ik laten bloedprikken voor hiv en hepatitis b en ook de gewone soa test nog een keer herhaald. De gonnoroe was gelukkig weg. In mijn bloed was ook nog niks te zien, maar dat verbaasde mijn dokter ook niet omdat hiv en hepatitis b pas na 12 weken zichbaar zijn.

  Nu lees ik op internet verschillende verhalen. Over hiv lees ik dat het na 4-6 weken zichbaar KAN zijn in bloed en over hepatitis b lees ik dat het ook vanaf 4 weken na besmetting zichbaar KAN zijn in je bloed.

  Ik heb dus na 7 weken getest wat dus "officieel" te vroeg is.

  Ik wordt nu helemaal gek, ik ben zo bang dat ik hepatitis b of hiv heb en dat ik mijn kleintje van 2 er dadelijk ook mee besmet.

  Ik ben zelfs zo bang dat ik overspannen thuis zit. Ik krijg donderdag de uitslag. Ik kan echt niet meer realistisch zijn met wat ik voel en hoe ik moet denken.

  Ik heb ook last van mijn rechterzij. Net onder me ribbenkast en soms ook wat lager ter hoogte van mijn navel. Is dat dus mijn lever? Ik heb ook pijn aan mijn rug rechts soort halve wegen. En pijn aan de rechterkant van mijn nek en schouderblad.

  Hoe groot is de kans dat ik dus ziek ben en besmet met hiv en of hepatitis b? En hoe betrouwbaar zou de test van bij 7 weken zijn geweest?
   

Deel Deze Pagina